Меню

Додатки до суші у Івано-Франківську

Додатки до суші – гарний помічник, що допомагає розкрити не лише смаки, а й запахи інгредієнтів, з яких робляться наші улюблені макі та європейські роли.

Додатки до страв: чим себе потішити

У ресторані Суші-Го ви віднайдете безліч смачних соусів, а також невелику кількість японського хрону.

Солоні

До солонуватих доповнень варто віднести безпосередньо соєвий соус. Без нього складно уявити собі азіатську кухню, оскільки саме з його допомогою будь-які пісні інгредієнти набувають незвичного та оригінального смаку. Саме соєвий найчастіше зустрічається не кухні не лише Японії, а й Кореї, Таїланду тощо. Окрім цього, з ним краще скуштувати страви з красного м’яса або ж будь-яких видів риби – від червоної до білої.

Солодкі

Серед усіх соусів саме унагі має найбільш незвичний посмак. Від інших він вирізняється безпосередньо рибним смаком, а тому легко доповнює будь-які страви на її основі. Але найчастіше його застосовують саме зі стравами, створеними з річкового вугра. Унагі допомагає йому набути копченого аромату та легкої солодкуватості, робить м’ясо більш ніжним та смачним.

Ще одним солодкуватим варіантом соусу буде саме горіховий. Він особливо добре поєднується з мінімалістичними азіатськими стравами, оскільки має унікальний посмак. Створюється соус з натуральних та свіжих горіхів, які надають йому духмяного аромату. Добре поєднується з овочами, рисом та морепродуктами.

Гострі

До гострих соусів найперше належить спайсі майонез. Він створюється на основі натуральних курячих яєць, завдяки чому дивує своєю натуральністю та оригінальним посмаком. Майонез вживають навіть в азіатській кухні, особливо, якщо подаються страви, створені безпосередньо з овочів. Особливо гарно поєднується не лише з салатами, а й з водоростями хіяши вакаме.

Окрім соусів, гостроти стравам може надати ще й жменька васабі. Створений із так званого японського хрону, він являє собою густу крем-пасту ніжнозеленого кольору, за допомогою якої можна убезпечити себе під час прийому сирої риби. Найчастіше хрін застосовується безпосередньо на сусі та ролах, особливо добре поєднується з лососем.

Ми використовуємо файли cookie, щоб ваше користування сайтом було зручнішим. Натисніть "OK", щоб продовжити переглядати сайт Sushi-Go