-169 грн
Боул-сет 4-й в подарунок
1465г
Боул-сет 4-й в подарунок
994 грн825 грн
Боул з креветкою, Боул з куркою, Боул з лососем, Боул з тунцем
Боул з куркою
370г
Боул з куркою
177 грн
Рис, куряче філе су-від, мікрогрін, темпура, перець болгарський, помідори чері, манго, соус унагі, кунжут чорний, кисло-солодкий соус
Боул з лососем
360г
Боул з лососем
269 грн
Рис, лосось норвезький свіжий, рукола, перець болгарський, оливки, авокадо, помідори чері, кунжут, заправка (соєвий соус, оливкова олія, лимонний сік)
Боул з креветкою
360г
Боул з креветкою
279 грн
Рис, креветки, майонез, ікра масаго червона, кукурудза, боби едамаме, авокадо, ананас, кунжут чорний, горіховий соус
Боул з тунцем
375г
Боул з тунцем
269 грн
Рис, тунець, соус унагі, помідори чері, манго, боби едамаме, огірок, зелена цибуля, кунжут, соєвий соус

Доставка місо-супів в у Івано-Франківську – справжня знахідка, особливо, коли не хочеться піцу чи суші. Саме супи допоможуть покуштувати щось новеньке, одночасно легке та дуже корисне.

Місо суп у Івано-Франківську: класичні японські варіанти

Замовлення місо супів допоможе завжди тримати руку на пульсі останніх корисних новинок у сфері японської кухні. Окрім того, варіанти перших страв від Суші-Го унікальні, допоможуть залишатись у формі та куштувати найкращі смаколики у місті.

Місо суп – традиційна азіатська перша страва, яка створена на основі кількох інгредієнтів. Так, суп містить у собі так званий бульйон дасі з сардини, а також пасту місо, зроблену з суміші соєвих бобів, пшениці та інших інгредієнтів, які пройшли процес ферментації. У результаті отримують страву з яскраво вираженим солонуватим посмаком.

Головна особливість місо у тому, що усі його інгредієнти повинні гарно поєднуватись між собою. Тому ми пропонуємо три основних варіанти, які підійдуть на будь-який випадок, а саме – з рибою, креветками та вугром.

Класичний варіант з рибою допоможе поринути глибше до азіатської культури, зрозуміти усі її особливості. Червоне філе лосося має унікальний смак та м’яку текстуру, а значить сподобається навіть маленьким діткам.

Особливої популярності набув варіант з вугром, який традиційно подається у столиці Японії. Саме він вважається найкориснішим, адже такий тип м’яса є найбільш поживним та надзвичайно легко засвоюється, допомагає у процесі травлення.

А для тих, хто не уявляє собі першого без перчинки, ми пропонуємо звернути увагу на суп із тигровою креветкою. Невелика кількість пісного відварного м’яса поєднується з бульйоном, а також рисовою локшиною та водоростями – традиційними інгредієнтами для першого. А також ми додали трошки перцю чілі, аби  зробити страву більш «гарячою» і смачною.